Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan

10,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9789523391512
Insinööri Seppo Johansson on erityisesti kiinnostunut Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan profetioista, koska niissä on kerrottu etukäteen koko maailmanhistoria, mikä antaa vakuuttavan kuvan Raamatun luotettavuudesta ja Jumalan olemassaolosta. Ilmestyskirjassa Jeesus paljastaa erityisesti kristikunnassa vallitsevat vihollisen eksytykset varjellakseen meitä niiltä. Tässä kirjassa hän selostaa lyhyesti koko Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa siten kuin hän on adventtiseurakunnassa oppinut ja omaksunut Raamatusta ja haluaa johdattaa myös tämän kirjan kautta lähimmäisiään Jeesuksen luo ja iankaikkiseen elämään sekä valmistautumaan Jeesuksen takaisintuloa varten. "Danielin kirjaa ja Ilmestyskirjaa tulisi julkaista kirjasina, joissa on myös tarpeelliset selitykset. Näitä kirjasia tulisi lähettää joka puolelle maailmaa." (Ellen White, Maranata s. 32).

Insinööri Seppo Johansson tuli uskoon vuonna 1975, jolloin hän liittyi Helsingin adventtiseurakuntaan Jumalan ihmeellisestä johdatuksesta. Hän on ollut koko uskossa oloajan kiinnostunut erityisesti Raamatun profetioista ja pitänyt monia Danielin kirjan ja Ilmestyskirjan tutkistelusarjoja. Seppo kirjoittanut kolme hengellistä kirjaa: Stadin kundista evankelistaksi, Okkultistista kristityksi ja Danielin kirjasta Ilmestyskirjaan. Seppo on arvostanut sisätautiopin dosentti Matti Miettisen julkaisemaa lehteä Ratkaisun aika erinomaisena profeetallisena lähetyslehtenä ja on siksi toimittanut ja kuvittanut siitä saman nimisen kirjan.

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Buchhandlung Nettesheim GmbH
Hauptstraße 17
42349 Wuppertal
Telefon: 0202/472870

Mo – Fr09:30 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr