Margariinimafia

8,99 €*

Nach dem Kauf zum Download bereit Ein Downloadlink ist wenige Minuten nach dem Kauf im eigenen Benutzerprofil verfügbar.

ISBN/EAN: 9789523304666
Peittelemätön, koukuttava ja ronski rikosromaani terveysteollisuuden toiminnasta. Kenen totuus on oikea? Mikä on viranomaisten vastuu suosituksistaan? Virallisesti siunatut suositukset ovat antaneet lääke- ja elintarvikeyrityksille reseptin painaa rahaa. Nyt ylhäältä käsketty viisaus törmää some-maailman armottomaan silppuriin. 'Silvan pohti näitä asioita usein. Uudelleen ja uudelleen hän päätyi miettimään, miksi totuus ei kiinnosta ihmisiä. Ei mediaa, ei kansalaisia, ei tutkijoita...' Toimitusjohtaja Jukka Niininen yrittää rikastua lääkeyhtiöllään kyynärpäitään ja yksityisetsivä-autokauppias Lars Oraa apunaan käyttäen. Niinisen matka rikkauteen hajottaa hänen perheensä ja käynnistää mullistavan SOTE-ratkaisun. Pääministeri kokee kouriintuntuvan herätyksen siitä miten systeemi toimii ja taistelu muutoksesta alkaa. 'Niininen oli testannut Oraa siitä miten pitkälle tämä olisi valmis tarvittaessa menemään. Samalla hän kuitenkin työsti myös omaa päätään. Kuinka pitkälle hän olisi valmis menemään?' Toimitusjohtajan tyttären moniulotteinen kaksoiselämä paljastuu raastavalla tavalla eikä menneeseen ole paluuta. Tietoturvaryrittäjä, terveysblogisti Esa Silvan asettuu tahtomattaan Niinisen rikastumisen reitille. 'Teuraseläin, jolla on kiihottavan pitkät ja tuuheat vaaleat hiukset. Vahvat tatuoidut käsivarret, jotka osasivat myös hellän hyväilyn, retkottivat kohta verisinä mustalla muovilla.'

Lyric Tubor on 44-vuotias KTM ja työskennellyt pitkään IT-alalla.Lyricin intohimo on pohtia elämän eri totuustasoja ja ihmismielen toimintaa näillä kerroksilla. Margariinimafia on Lyricin esikoisteos.
Autor: Lyric Tubor
EAN: 9789523304666
eBook Format: ePUB
Sprache: metaCatalog.groups.language.options.suomi
Produktart: eBook
Veröffentlichungsdatum: 12.05.2016
Kategorie:
Schlagworte: jännitys murha petos rikosdekkari suomalainen

0 von 0 Bewertungen

Geben Sie eine Bewertung ab!

Teilen Sie Ihre Erfahrungen mit dem Produkt mit anderen Kunden.


shop display image

Möchten Sie lieber vor Ort einkaufen?

Haben Sie weiterführende Fragen zu diesem Buch oder anderen Produkten? Oder möchten Sie einfach doch lieber in der Buchhandlung stöbern? Wir sind gern persönlich für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Buchhandlung Nettesheim GmbH
Hauptstraße 17
42349 Wuppertal
Telefon: 0202/472870

Mo – Fr09:30 – 18:00 UhrSa09:00 – 13:00 Uhr